İstanbul'da Irak Cumhurbaşkanının sekreteri bıçaklandı!

Fatih'te Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid'in sekreteri Chalak Sabah Omar yemek yediği restoranda çalışan tarafından bıçaklandı. Başından ve yüzünden yaralanan Omar'ın hesap ödemeden gittiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2024 22:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2024 22:47
hurhaber.com

Olay, 21 Kasım akşamı Binbirdirek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Omar restoranda iki saat geçirdikten sonra hesabı ödemeden ayrılmak istedi. Bunun üzerine restoran çalışanlarıyla arasında tartışma çıktı. Restorandan uzaklaştırılan Omar'ı, restoran sahibinin kardeşi ve aynı zamanda çalışan olan Fikret Demir takip etti. Demir, Hamidiye Caddesi'nde Omar'a yetişerek bıçakla saldırdı.

TABURCU EDİLDİ

Çevredekilerin araya girmesiyle arbede son buldu. Yüzünden ve kafasından yaralanan Omar, hastaneye kaldırıldıktan sonra taburcu edildi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Demir'i gözaltına aldı. Demir, çıkarıldığı mahkemece "ev hapsi" cezasına çarptırıldı.